Remedii naturiste împotriva abcesului și durerilor dentare | Terapia Naturistă



REMEDII NATURISTE CARE LUPTĂ ÎMPOTRIVA DURERII ȘI ABCESULUI DENTAR

Majoritatea dintre noi, la un moment dat, ne-am confruntat cu un neplăcut și uneori destul de dureros, abces dentar. 

Acesta, netratat la timp poate provoca chiar gingivită. De obicei abcesul apare în urma unei igiene precare dar și pe fondul consumului ridicat de zahăr. În sprijinul tratării sau ameliorări acestei afecțiuni neplăcute, putem recurge și la câteva remedii, naturiste.



- Saramura, este un foarte bun dezinfectant și  ajută la reducerea inflamației, calmând astfel și durerea. Clătim gura cu un amestec de sare ( 1 linguriță la 50 ml. de apă caldă ) de 2 ori pe zi.

- Oțetul de mere, este un excelent anti-inflamator care reduce semnificativ durerea și inflamația. Luăm o lingură de oțet de mere și clătim temeinic gura, insistând în zona abcesului timp de 3-4 minute de 3 ori pe zi.

- Uleiul de mentă, este un adevărat miracol pentru lupta împotriva durerii și a inflamației provocate de abcesul dentar. Acest ulei este un foarte bun anti-inflamator și antibacterian natural, reducând și prevenind răspândirea infecției.

- Ceaiul negru, este un bun remediu care luptă împotriva abcesului dentar. Fiind bogat în tanin, acesta ajută la calmarea durerilor. Antioxidanții din compoziția sa reduce inflamația și luptă împotriva infecției. Un pliculeț de ceai negru, infuzat în 50 ml. de apă clocotită, va face minuni. Clătim gura când ceaiul a ajuns la temperatura camerei.

- Usturoiul este foarte recomandat când vine vorba despre abcesul dentar. Îl putem folosi, fie mestecând un cățel de usturoi până îl zdrobim total în dinți, apoi scuipăm și clătim gura, fie să aplicăm pe abces ulei de usturoi, fie să preparăm o pastă din praf de usturoi cu sare, aplicând pe zona infectată. 

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii