Știai ce beneficii uimitoare are uleiul de ricin ? | Terapia Naturistă



ULEIUL DE RICIN ȘI BENEFICIILE SALE PENTRU SĂNĂTATEA TA


 Uleiul de ricin este foarte bogat în vitamina E şi este un bun remediu excelent împotriva unghiilor slăbite şi ale cuticulelor uscate, masează unghiile cu acest ulei în fiecare seară înainte de a dormi şi ar fi recomandat,  dacă este posibil să purtăm mănuşi de bumbac iar în câteva săptămâni te vei bucura de nişte rezultate extraordinare.

Acest ulei este un bun remediu şi împotriva ochilor obosiţi, iar pentru a înlătura acest aspect uşor neplăcut, masăm zona din jurul ochilor cu ulei, mai putem întinde şi pe gene cu ajutorul unui beţişor cu vată, el ajutând să le alungească şi să le întărească, asta în cazul când îl folosim destul de frecvent. 

Uleiul de ricin este foarte bun şi pentru durerile articulare fiind eficient în proporţie de 100 % împotriva acestora. Pentru un rezultat maxim, amestecă uleiul de ricin cu piper cayenne.

Poţi scăpa de durerile bătăturilor cu sprijinul acestui ulei pe care trebuie să îl aplicăm pe zonele dureroase  de 3 ori pe zi, însă va trebui să aveţi răbdare câteva zile  însă rezultatele te vor mulţumi pe deplin.



Este foarte bun şi pentru părul doamnelor, aplicând măşti care conţin ulei de ricin, acesta are proprietatea de a întări firul de păr şi de a remedia aspectul de vârfuri despicate, dar ajută şi la creşterea lui sănătoasă şi strălucitoare dar şi rapidă.

Dacă amestecăm bicarbonat de sodiu cu ulei de ricin în părţi egale vom obţine o pastă pe care o putem folosi la :

- îndepărtează ciuperca piciorului

- stopează căderea părului 

- reduce umflăturile provocate de entorse

- elimină mâncărimea datorată pişcăturilor de insecte

- elimină petele maronii de pe piele 

- tratează hemoroizii

- opreşte extinderea vânătăilor 

- estompează celulita 




                    VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii