Un amestec extrem de benefic - miere cu usturoi | Terapia Naturistă



 BENEFICIILE USTUROIULUI CU MIERE

Se vorbeşte din ce în ce mai mult despre usturoi, iar cercetările confirmă calităţile sale incontestabile pe care le are asupra sănătăţii noastre.


El a fost folosit ca remediu naturist încă de pe vremea Egiptului antic, pentru a creşte puterea, pentru a trata boli, fiind şi un bun antibiotic natural, pentru boli circulatorii, acesta având şi proprietatea de a scade nivelul colesterolului rău.

În Grecia antică usturoiul era folosit pentru a proteja împoriva orăvirii dar şi pentru ca soldaţii să prindă curaj în luptă.

IATĂ  DOAR CÂTEVA ACŢIUNI ALE USTUROIULUI :

- scade tensiunea arterială, previne bolile coronariene, scade nivelul colesterolului, previne infarctul miocardic, elimină toxinele din organism, creşte imuitatea, previne ateroscleroza, ajută la tratarea infecţiilor.


În combinaţie cu alte ingrediente usturoiul are efecte uimitoare, în combinaţie cu ceapă şi ghimbir, are proprietatea de a detoxifia organismul după un tratament chimio-terapeutic .

În combinaţie cu miere el ne va oferi o imunitate de fier, ne va da un plus de vitalitate şi energie pentru o întreagă zi, devenind un bun protector împotriva viruşilor de sezon.

Toacă doi căţei de usturoi şi amestecă-i cu o lingură de miere pe care o poţi consuma pe stomacul gol.

Nu este recomandat consumul acestui remediu, a celor care au probleme cu stomacul sau colonul.

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii