Cum ne ajută ceaiul de chimen să slăbim și nu numai ! Terapia Naturistă



CEAIUL DE CHIMEN ȘI PROPRIETĂȚILE SALE CURATIVE.

Chimenul îl recunoaștem datorită semințelor sale cu o aromă inconfundabilă, fiind un condiment străvechi, dar și plantă medicinală.


Ceaiul de chimen este recomandat în pierderea kilogramelor nedorite, fiind un aliat de nădejde în lupta cu colăceii abdominali. 

Consumat regulat, ceaiul de chimen contribuie semnificativ la scăderea în greutate prin arderea destul de rapidă a grăsimilor, și în mod special, din zona abdominală.

Chimenul contribuie la intensificarea rapidă a metabolismului, implicit capacitatea organismului de ardere a grăsimilor. 

Ceaiul de chimen îmbunătățește procesul digestiv, întărește imunitatea, are proprietăți diuretice, expectorante, vermifuge și astringente.

Ceaiul de chimen este recomandat în răceală, anorexie, cancer de colon, cancer de piele, astenie fizică, răceală, flatulență și chiar astm bronșic.


CUM PREPARĂM CEAIUL DE CHIMEN 

Punem la fiert 1 litru de apă plată, când aceasta va da în clocot adăugăm 4 linguri de semințe de chimen și îl vom mai lăsa să fiarbă preț de 5 minute, după care îndepărtăm vasul cu ceai de pe foc și-l lăsăm la infuzat încă 5 minute.

Filtrăm și consumăm cald sau rece, 3-4 căni pe zi, nu mai mult. Depășind această porție zilnică, ceaiul de chimen devine toxic, așa că recomandarea este pentru consum nu mai mult de 1 litru, zilnic.

Nu este recomandat consumul ceaiului de chimen de către persoanele cu epilepsie și de femeile însărcinate.

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii