Harta chinezească a feţei te ajută să ştii de ce anume suferi | Terapia Naturistă




HARTA CHINEZEASCĂ A FEŢEI - SEMNALMENTE ŞI REMEDII PENTRU AFECŢIUNILE PE CARE LE AI.



Cu toţii ştim că pielea este cel mai mare organ al corpului uman, iar când acesta prezintă diverse semne sau schimbări de culoare sau de aspect este clar că ceva este în neregulă cu sănătatea noastră.



Faţa noastră este un bun reper pentru a identifica problemele de sănătate cu care ne confruntăm. Ca reper, pe față ne apar mici pete, zona este mai iritată, coșuri, însă nu este o regulă.

Chinezii fiind mari maeştrii în sănătate curativă şi naturistă, au creat o hartă a feţei care fiind studiată în mari universităţi au ajuns la concluzia că vechii chinezi diagnosticau corect sau aproape corect bolile unui pacient, ghidându-se după harta feţei.



FRUNTEA

Reprezintă intestinul şi vezica urinară, cauza îmbolnăvirii este: consumul mare de grăsimi şi mâncare procesată care duc la o digestie foarte lentă, stresul, lipsa somnului şi chiar consumului de alcool în exces.

REMEDIU:

Se va consuma mâncare crudă, apă multă, fără alcool şi odihnă corespunzătoare.

ZONA DE DEASUPRA NASULUI

Reprezintă ficatul; cauza: stomacul este suprasolicitat şi nu are timp de repaus, consumul de carne în exces şi alergii la anumite alimente de care nu ştiţi


REMEDIU:

Consum de mâncare proaspătă şi sănătoasă, petrecerea a cât mai mult timp în natură

ARCADA SPRÂNCENELOR

Reprezintă rinichii, iar cauza îmbolnăvirii poate fi : alcool în exces, fumat, proasta circulaţie a sângelui, inimă şubredă şi obosită

REMEDIU:

Consum de apă cât mai mult, renunţat la cofeină, sucuri dulci şi acidulate şi alcool.

NASUL

Reprezintă inima, iar cauza apariţiilor problemelor poate fi: aerul poluat, circulaţia precară a sângelui, tensiune mare, camere şi spaţii închise, gaze şi stomac balonat.

REMEDIU:

Verificaţi colesterolul, tensiunea, ceaiuri naturale şi multă mişcare.

PARTEA DE SUS A OBRAJILOR (pomeţii )

Reprezintă plămânii, iar cauzele apariţiei problemelor pot fi: poluarea, fumatul, astm, iar în unele cazuri pot apărea cercuri vineţii în jurul ochilor.

REMEDIU:

Petrecerea a cât mai mult timp în aer curat, stoparea fumatului şi recurgeţi cât mai des la mişcare şi chiar sport.

GURA ŞI BĂRBIA:

Reprezintă stomacul, cauze: consumul de alimente bogate în grăsimi, cofeină, alcool şi zahăr, însă aici includem şi culcatul târziu.

REMEDIU:

Consumul de fructe şi o dietă cât mai sănătoasă.

GÂTUL ŞI MAXILARUL

Reprezintă hormonii, iar cauzele afecţiunilor pot fi: consumul excesiv de sare, condimente, cofeină şi o hidratare necorespunzătoare.

REMEDIU:

Consumul foarte scăzut de sare, cofeină, condimente, consumul de apă în cantitate mai mare.


               VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii