Salata de sfeclă roşie - o salată benefică pentru sănătate ! | Terapia Naturistă



SALATA DE SFECLĂ ROŞIE - SALATA PE CARE NU TREBUIE SĂ O IGNORI. IATĂ LA CE TE AJUTĂ !

   Este adevărat faptul că din ce în ce mai mulţi oameni au început să se preocupe mai mult de sănătatea lor, acordând mai multă atenţie alimentelor naturale şi sănătoase, ceea ce este un lucru îmbucurător, dar, chiar şi aşa odată cu înaintarea în vârstă, organismul începe să dea semne de oboseală. Ochii sunt primii, apoi ficatul şi colonul.




   Înainte de a apela la o medicaţie,  trebuie să știm cu toţii că, în timp îţi va fi afectat ficatul, de aceea merită încercat şi acest remediu natural, destul de puternic şi care este foarte uşor de preparat şi ieftin.


   Deoarece nu se bucură de o reputaţie în rândul gusturilor foarte bune, această salată este ocolită de mulţi dintre noi, însă este un produs care, dacă este consumat în stare crudă, ajută la sănătatea colonului, ajută în mod deosebit circulaţia vasculară, curăţă ficatul de grăsimi, ajută la combaterea stresului şi are şi un efect revigorant, destul de semnificativ.


        IATĂ DE CE AI NEVOIE PENTRU A PREPARA ACEST REMEDIU NATURIST :


-          - zeama de la o lămâie

-          - 2 cepe

-         - 3 bucăţi de sfeclă roşie

-         - sare după preferinţe

  - ulei de măsline
-           
 PREPARARE

  Curăţă sfecla de coajă, apoi pune-o la fiert în apă cu sare până sfecla se va înmuia, după care taie-o în cubuleţe şi pune-o într-un castron împreună cu ceapa tocată.                 

    Apoi adaugă ulei de măsline şi zeama de la lămâie, sărează după gust şi ţine castronul neacoperit cca. 1 oră, înainte de a consuma.                                                                 
 Această salată-minune în afara faptului că este foarte hrănitoare, este şi un bun remediu pentru ochi, ficat şi colon.

                 
                      VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii