Sâmburii de măsline și proprietățile lor curative | Terapia Naturistă



PROPRIETĂŢILE CURATIVE ALE SÂMBURILOR DE MĂSLINE

Sămburii de măsline sunt foarte valoroşi pentru sănătatea noastră, la fel ca fructul şi ca uleiul acestora, însă doar trebuie să aflăm şi să ştim, pentru şi la ce îi folosim.

Nu mai arunca sâmburii de măsline, pentru că nici nu ştii cât de preţioşi sunt pentru sănătatea ta. 


Aceşti sâmburi sunt mai buni pentru organism decât ne putem imagina, oferă numai avantaje pentru sănătatea noastră. 

Iată câteva beneficii ai acestor sâmburi:

- Dacă mâncăm măslinele cu tot cu sâmburi, aceştia îţi vor regla tractul digestiv. În cazul când pielea îşi va pierde din prospeţime, puteţi apela la pudra produsă din sâmburii de măsline, consumându-l în amestec cu apă caldă şi obligatoriu pe stomacul gol.

- Praful de sâmburi de măsline mai poate fi folosit în măşti faciale sau corporale, ajutând la detoxifierea pielii, o revitalizează, eliminând în acelaşi timp impurităţile. Tot această pudră te ajută în problemele digestive, un amestec de 200 gr. de sâmburi zdrobiţi oferă bune rezultate şi în cazul diabetului, scăzând nivelul glicemiei, în timp.

- Ceaiul de sâmburi de măsline te poate scăpa de diabet, dacă este consumat zilnic. Vom lua 200 de sâmburi de măsline şi se vor usca de preferat la soare. După 3 săptămâni aceştia se sparg într-o piuă, apoi se râşnesc, până obţinem o pulbere fină.Într-o cană de apă clocotită adăugăm o linguriţă de praf din sâmburi de măsline şi se bea. Asta se va face doar dimineaţa şi se va consuma în etape până la ora prânzului, iar între aceste reprize se va consuma şi o linguriţă de ulei de măsline. 





Acest procedeu se va aplica zilnic, până la epuizarea prafului, după care se va repeta după 6 luni. 

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii