Ceaiuri din coji de legume și fructe | Cafeneaua Subiectelor



                            CEAIURI DIN COJI DE LEGUME SAU FRUCTE 

Ceaiul din coji de ceapă este recomandat pentru a combate şi calma crampele musculare şi pentru dureri de cap .

Ceaiul se prepară dintr-o linguriţă de coji de ceapă mărunţite , peste care turnăm o cană cu apă clocotită pe care o vom lăsa la infuzat cca.10 minute . Consumă jumătate din cantitate la ora 18 şi cealaltă jumătate la ora 21. Cura se va ţine timp de 3 luni fără întrerupere .




Ceaiul din coji de mere este recomandat în insomnie şi crampe ale stomacului. Ceaiul se prepară din 2 linguriţe de coji de mere mărunţite peste care turnăm o cană cu apă clocotită şi lăsăm la infuzat 10 minute . Consumăm ceaiul cu 2 ore înainte de culcare iar pentru crampe la stomac vom consuma 3 căni pe zi după fiecare masă.

Ceaiul din coji de cartofi este recomandat pentru hipertensiune,dureri reumatice , sinuzite, . Spălăm cinci cartofi medii pe care-i curăţăm iar cojile le vom fierbe în 500 ml. de apă timp de 20 de minute ,strecurăm , lăsăm la răcit şi consumăm de 3 ori pe zi pe o perioadă de 60 de zile.


 Pentru sinuzită fierbem cojile de la 4 cartofi într-un litru de apă şi facem băi de aburi o dată pe zi timp de 3 zile consecutiv . Pentru afte bucale clătim gura cu ceai de coji de cartofi de 2 ori zilnic dimineaţa şi seara preţ de 5 minute . Vom urma procedura până la vindecare.

Pentru constipaţie vom alege cojile de portocale , pe care în prealabil le-am uscat la o sursă de căldură ( cuptor , calorifer , cuptor microunde ) până vor deveni casante.




 Pentru ceai avem nevoie de 1 linguriţă de coajă de portocală pisată peste care vom turna o cană de apă clocotită pe care o lăsăm la infuzat 15 minute , apoi vom consuma ceaiul după masa de prânz .

                  

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii