
Ceapa
roşie şi sănătatea
Una dintre cele mai populare legume din lume este ceapa
roşie, fiind foarte bogată în vitaminele A, B, C, dar şi în săruri
minerale precum: natriu, calciu, magneziu, zinc, fosfor, fier, acid folic,
acestea fiind substanţe cu caracter antibiotic, dar şi diuretic.
Este recomandat să consumăm cât mai multă ceapă roşie fără vreo contraindicaţie, caracterul său benific asupra organismului este cunoscut la nivel mondial.
IATĂ LA CE NE AJUTĂ :
- previne cancerul de colon
- calmant natural în atacurile de panică şi anxietate
- reduce procesele inflamatoare, luptând chiar şi împotriva bacteriilor E.Coli şi salmonella, dar şi împotriva afecțiunilor tractului urinar.
- ajută în cazurile de anemie, gută şi artrită
- ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardio-vascular, având proprietăţi antioxidante
- previne îmbătrânirea prematură
- stimulează transpiraţia, reduce febra şi stopează tusea, care poate fi combătută cu suc de ceapă roşie
- regenrează părul, aplicând suc de ceapă, de 3 ori pe săptămână, direct pe scalp
- ţine sub control diabetul zaharat
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
0 Comentarii