Cum ne scapă fructele și legumele de vânătăile inestetice | Cafeneaua Subiectelor



CUM SCĂPĂM DE INESTETICELE VÂNĂTĂI PE CALE NATURALĂ

Este sezonul plajelor iar căldura ne obligă să ne îmbrăcăm cât mai sumar , însă de multe ori se întâmplă ca din cauza unor factori inestetici să nu putem face acest lucru.

Unii dintre noi au o piele foarte sensibilă și la cea mai mică lovitură se aleg cu vânătăi destul de urâte ,care nu sunt deloc dorite datorită aspectului lor neplăcut și destul de jenant .


Există remedii care fac ca aceste pete violet-albastre să dispară mai repede decât credem , iar asta datorită fructelor și legumelor care ne ajută și în acestă problemă , dovedindu-ne încă o dată că în natură  găsim tot ce avem nevoie.

Acest tip de piele sensibilă care se învinețește la cea mai simplă strângere este o problemă destul de complicată, mai ales pentru doamnele care poartă fuste și rochițe de vară , scurte și vaporoase .

 Multe dintre aceste doamne nu au curajul de a se îmbrăca ca pentru o vară călduroasă doar din acest inconvenient cu care se confruntă. 

De multe ori aceste vânătăi arată destul de șocant ,deoarce arată ca în urma unor violențe fizice, destul de neplăcut,dar petele jenante pot fi șterse cu ajutorul fructelor și legumelor care elimină aceste vânătăi într-un mod miraculos.

Ananas

Puneți o bucată de ananas pe vânătăi și fixați-o cu un bandaj. Lăsați-l să stea o jumătate de oră sau o oră. Ananasul conține ferment care îmbunătățește absorbția hematomului, prin care procesul de rezolvare a problemei cu vânătaia este rezolvat în cel mai scurt timp.


Ceapă

Tăiați o bucată de ceapă și fixați-o pe vânătăi cu un bandaj. Lăsați-o să stea aproape o oră. Faceți-o de câteva ori în timpul zilei și rezultatele vă vor uimi !

Cartof

Se fierbe un cartof cu tot cu coajă ,apoi curățăm cartoful de coajă pe care o vom amesteca cu două linguri de miere și câteva picături de apă, apoi aplicăm acestă pastă obținută peste vânătăi ,pe care o vom lăsa să acționeze 2 - 3 ore.

                                  SPER CA SFATURILE SĂ VĂ AJUTE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii