Lămâie fiartă şi beneficiile sale - află şi tu la ce te ajută ! | Terapia Naturistă



     Pentru ce este bună lămâia fiartă 

Lămâile sunt cele mai răspândite citrice folosite în bucătăriile din întreaga lume, sunt folosite la fabricarea multor medicamente, sunt foarte gustoase şi pline de vitamine, sunt folosite şi aproape nelipsite în remediile naturiste, coaja lămâilor este la fel de hrănitoare ca şi fructul în sine.



Astăzi vom vorbi despre un alt mod de a consuma lămâile, un mod care ne oferă foarte multe beneficii pentru sănătatea noastră.

Lămâile fierte sunt un remediu neobişnuit pentru mulţi dintre noi, însă aşa vom putea beneficia de calităţiile lor, prin fierbere vom extrage nutrienţii, atât pe cei din coajă, cât şi pe cei din pulpă.


Iată de ce avem nevoie :

- 4 lămâi

- 1 rădăcină de ghimbir (3 cm.) sau 2 linguri de ghimbir ras

- 4 căpăţâni de usturoi

- 2 litri de apă plată



Vom curăţa lămâile şi le vom spăla după care le tăiem în bucăţi. Curăţăm usturoiul și îl  amestecăm cu ghimbirul ras, punem la fiert cei 2 litri de apă plată şi adăugăm ingredientele mai sus menţionate. Lăsăm să fiarbă cca. 5 minute, apoi lăsăm la răcit. Vom consuma sucul în  3-4 reprize, pe durata întregi  zile, iar pentru un gust mai plăcut putem adăuga puţină miere.

Iată la ce ne ajută această băutură:

Întăreşte sistemul imunitar, curăţă tenul, împrospătează respiraţia, detoxifică organismul, ajută la digestie, reduce stratul adipos, echilibrează nivelul ph-ului.


Vom folosi doar lămâile care nu au fost tratate chimic, cele care au specificație pe etichetă.


                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !





Trimiteți un comentariu

0 Comentarii