Suc natural pentru detoxifierea eficientă a rinichilor | Terapia Naturistă



SUC NATURAL PENTRU DETOXIFIEREA RINICHILOR 

Detoxifierea regulată a rinichilor ne ajută să le păstrăm sănătatea și funcționarea acestora în parametrii optimi. Rinichii au un rol foarte important în eliminarea toxinelor prin intermediul urinei, menținând echilibrul sărurilor minerale și al altor substanțe din organism.

Un bun remediu natural care ne ajută la detoxifierea rinichilor este sucul de morcovi cu castravete. Acest suc este foarte bogat în ingrediente antiinflamatoare și are un conținut foarte bogat de antioxidanți.



Este o combinație foarte bună, deoarece morcovul are efect detoxifiant, iar castravetele are efecte diuretice și, astfel, vom putea preveni bolile renale și ale aparatului urinar.

CE NE TREBUIE PENTRU PREPARAREA  SUCULUI :

- 2 morcovi de mărime medie

- 1 castravete mare

- 200 ml. apă plată

- zeama de la o jumătate de lămâie 

Mod de preparare :

Spalăm bine legumele, le curățăm de coajă și le tăiem în cubulețe, apoi le punem în blender și adaugăm apa și zeama de lămâie. Mixăm ingredientele până se omogenizează.

Consumăm proaspăt între mese, preț de cel puțin 21 de zile, pentru o detoxifiere a rinichilor; dacă îl folosim ca supliment alimentar, îl vom consuma de 3 ori pe săptămână.

Cum aflăm dacă avem nevoie de o detoxifiere a rinichilor? Dacă avem un stil de viață sedentar, asociat cu o alimentație nesănătoasă, atunci trebuie să luăm în calcul această detoxifiere.



Este foarte important să efectuăm detoxifierea atunci când observăm simptome precum:

- schimbări în ceea ce privește urinarea de exemplu, frecvența, dificultatea.

- urina este tulbure, cu un miros puternic

- inflamații abdominale

- dureri de spate în zona rinichilor

- erupții cutanate


- senzație de oboseală

- greață, vărsături, amețeli

- gust de metal în gură

Dacă simțim astfel de simptome, este foarte important să consumăm acest suc natural și foarte benefic pentru sănătatea rinichilor și nu numai.


                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii