Un remediu naturist miraculos - usturoi macerat în alcool | Terapia Naturistă



USTUROI MACERAT ÎN ALCOOL, O ADEVĂRATĂ MINUNE

Descoperă puterea naturii cu usturoiul macerat în alcool, un remediu tradițional folosit pentru întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației sanguine și combaterea infecțiilor. Usturoiul macerat în alcool este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, antivirale și detoxifiante, fiind un aliat de nădejde în menținerea sănătății. Află cum să prepari acest remediu acasă, care sunt beneficiile sale și cum să-l folosești în mod corect. 

Ştim cu toţii că usturoiul are proprietăţi extrem de benefice pentru sănătatea noastră, iar cercetările au descoperit că un miligram de zeamă de usturoi este egal cu 21 de unităţi de penicilină.

O altă chestiune pe care trebuie să o ştim, este aceea  că trebuie evitat curăţatul sau decojirea căţeilor de usturoi cu obiecte metalice, deoarece acestea favorizează procesul de oxidare, iar odată cu acesta îşi pierde din proprietăţi.




O reţetă destul de veche şi foarte eficientă este maceratul de usturoi în alcool care poate trata o largă paletă de afecţiuni şi boli, ameliorează şi tratează eficient, simplu şi la îndemâna oricui.

CE BOLI PUTEM VINDECA CU ACESASTĂ SOLUŢIE 

Gripă, sinuzită, laringită, răceală, amigdalită, astm, bronşită, salmonella, dizenterie, cangrenă, stafilococi, streptococi, candida, vaginită, infecţii ale ochilor, afecţiuni intestinale, infecţii urinare, angină pectorală, afecţiuni hepatice, reumatism, boli de piele, cistită, reumatism, balonare, anxietate, impotenţă, bufeuri ale menopauzei, sâni dureroşi, anemie, glandă tiroidă, gonoree, dureri de cap, crampe, oboseală, infecţii ale urechilor.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU PREPARAREA ACESTUI MACERAT:

- 250 g. de alcool de peste 90 grade

- 350 g. de usturoi

CUM PREPARĂM :


 Curăţăm usturoiul fără a folosi obiecte metalice, îl pisăm, adăugăm alcoolul, amestecăm bine în borcan cele două ingrediente şi închidem borcanul ermetic. Îl vom lăsa la macerat 10 zile la frigider, iar în tot acest timp vom agita borcanul de 2-3 ori zilnic. 

După cele 10 zile, vom strecura prin tifon (sau strecurătoare din plastic), după care punem lichidul din nou în borcan, pe care-l vom depozita din nou la frigider, pentru 2 zile.




MOD DE ADMINISTRARE 

- Prima zi - 1 picătură la micul dejun, 2 la prânz şi 3 la cină

- A doua zi - 4 picături mic dejun, 5 la prânz, 6 la cină

- A treia zi - 7 picături mic dejun, 8 prânz, 9 cină

- A patra zi - 10 picături mic dejun, 11 prânz şi 12 seara

- A cincea zi - 13 picături mic dejun, 14 prânz şi 15 cină

- A şasea zi - 16 picături mic dejun, 17 prânz şi 18 cină

- A şaptea zi - 12 picături mic dejun, 13 prânz şi 14 cină 

- A opta zi - 9 picături la mic dejun, 8 la prânz şi 7 cină

- A noua zi - 6 picături la mic dejun, 5 la prânz şi 4 cină

- A zecea zi - 3 picături mic dejun, 2 prânz şi 1 cină

- A unsprezecea zi - 15 picături mic dejun, 25 prânz, 25 cină 

- Apoi vom continua cu 25 de picături mic dejun, 25 prânz şi 25 cină, până vom termina lichidul din borcănel.

Fiind un remediu foarte puternic, acesta se poate administra doar o dată la 5 ani.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii