Ceaiul de narcisă galbenă şi sănătatea | Terapia Naturistă



                    CEAIUL DE NARCISĂ GALBENĂ ŞI SĂNĂTATEA

Cu toţii cunoaştem frumoasele flori ale primăverii, implicit narcisele, care sunt extrem de frumoase dar şi bine mirositoare, ne încântă cu prezenţa lor  aducînd o stare de bine asupra psihicului nostru.

Ce nu se ştie chiar la scară largă este faptul că frumoasele narcise au şi puteri terapeutice şi vom fi extrem de surprinşi când vom afla că gingaşele flori sunt flori vindecătoare, având efecte calmante pentru inimă, pentru sistemul nervos şi a aparatului respirator.

Narcisa în scop strict medicinal are efecte antiseptice, emoliente dezinfectante dar şi de calmare, de la floarea propriu-zisă putem folosi doar petalele, bulbii acestora sunt toxici iar în doze mari pot fi mortali.

Ceaiul de petale de narcisă galbenă poate trata afecţiuni ca:

- tuse 

- astm

- depresie

- anxietate

- palpitaţii

- puls mărit

- tahicardie

- nevroză cadiacă

- diaree

Ceaiul de narcisă îl vom prepara din 2 linguriţe de petale peste care turnăm o cană de apă clocotită, acoperim şi lăsaăm la infuzat cca.10 minute, vom consuma 2 ceşti zilnic.

Un alt preparat din petale de narcisă este siropul din petale de narcisă  pe care îl preparăm aşezând într-un borcan un strat de petale apoi acoperim cu un strat de miere, executând acest procedeu până la umplerea borcanului. Vom depozita borcanul la frigider unde va trebui să stea 60 de zile după care vom strecura şi vom consuma diluat cu apă.

Consultaţi un fitoterapeut înainte de a începe un tratament naturist pe bază de petale de narcisă

                VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii