Cimbrul și beneficiile sale | Terapia Naturistă



CIMBRUL ȘI BENEFICIILE SALE

Viața stresantă pe care o ducem zilnic, chimicalele dăunătoare din alimentele pe care le consumăm, problemele cu care ne confruntăm nu fac decât să ne degradeze sănătatea de care uităm luați de torentul vieții agitate. 


Atunci când ne simțim rău recurgem foarte urgent la medicamentele clasice cu care ne îndopăm fără a ne gândi că de cele mai multe ori avem corespondentul acelui medicament chiar lângă noi, în natură, care ne-a creat lăsându-ne tot ce avem nevoie, de la hrană până la aceste plante cu care să ne tratăm afecțiunile.

Una dintre cele mai bune plante este cimbrul pe care îl putem folosi în bucătărie cu mare succes dar și în anumite afecțiuni. Fiind bogat în minerale și vitamine, precum calciu, fier, potasiu, este un puternic antioxidant fiind folosit în industria farmaceutică în tratarea sclerozei multiple sau pentru durerile reumatice.

Cimbrul tratează foarte eficient, oboseala cronică, astmul, răcelile, durerile în gât, reglează tensiunea arterială și ajută în mod special la crearea celulelor roșii, având un efect destul de rapid când este folosit în afecțiunile enumerate mai sus.


CUM PREPARĂM CEAIUL DE CIMBRU 

- o mână de cimbru (verde sau uscat)

- o cană cu apă clocotită

- miere 

Se spală cimbrul foarte bine se pune într/un vas peste care se toarnă apă clocotită până apa îl va acoperi. După 5 minute vom strecura și vom consuma zilnic îndulcit cu miere sau nu, după preferințe până când starea de sănătate se va ameliora.

Veți fi surprinși să constatați că doar în câteva zile veți avea o stare de bine, sistemul imunitar se va întări, oboseala va dispare, este un excelent calmant al durerilor reumatice dar și un tonic excelent pentru bolile autoimune precum scleroza multiplă, fibromialgie și lupus.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii