Faimoasa tinctură din ardei iute - cum o preparăm şi la ce te ajută | Terapia Naturistă


TINCTURA DIN ARDEI IUTE 

Ardeiul roşu este un foarte bun remediu natural în afecţiunile cardiovasculare fiind foarte eficient chiar şi în oprirea infarctului.

 Reduce presiunea sanguină, îngroşând sângele în mod natural, boiaua de ardei roşu Cayenne poate opri hemoragiile interne şi sângerările externe.



 Eficient în cazul unui infarct este şi ceaiul de ardei roşu, folosind o linguriţă de praf de ardei la o cană de apă fierbinte acesta deschide structura celulelor mergând direct la inimă prin sistemul arterial, hrănindu-l.

Pentru prepararea tincturii avem nevoie de :

- pudră de ardei roşu (Cayenne)

- 2 ardei Cayenne proaspeţi

- alcool de 70 de grade (votcă, palincă)

- o sticlă de 1 litru (sticlă, nu plastic)


PREPARAREA :


Vom umple sticla un sfert cu pudră de ardei, apoi turnăm alcool suficient pentru a acoperi pudra de ardei.


Tocăm cei 2 ardei și-i vom amesteca cu suficient alcool până acesta va deveni ca un sos. 

Vom pune și acest amestec în sticlă care acum ar trebui să fie cam trei sferturi plină.

Se umple sticla până sus cu alcool agitându-se de mai multe ori în timpul unei zile .

Se va lăsa la macerat timp de 28-30 zile după care vom strecura lichidul printr-o sită deasă sau tifon, într-o sticlă (de preferat închisă la culoare) o vom sigila şi o vom depozita într-un loc uscat şi întunecos.


UTILIZARE :


Doza recomandată este de 5-10 picături la un pacient care a suferit un atac de cord, apoi se va mai adăuga aceeaşi doză la 5 minute, se va repeta de câte ori este nevoie. 

ALTE UTILIZĂRI :

- scade tensiunea arterială

- previne sinuzita

- încetinește îmbătrânirea

- taie pofta de a consuma alcool


                    

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii