Proprietăţile curative şi beneficiile sucului de spanac pentru sănătate | Terapia Naturistă



SUCUL DE SPANAC ŞI BENEFICIILE SALE PENTRU SĂNĂTATE 

Spanacul este cunoscut ca o plantă cu numeroase beneficii pe care le aduce sănătăţii, prin conţinutul său mare de vitamine A, B, C, E, K şi minerale precum magneziu, calciu, mangan, sodiu, iod, fosfor şi potasiu, însă trebuie să ştim că acest consum de spanac este mai benefic dacă îl folosim în stare cât mai crudă, iar ca alternativă avem sucul de spanac.

Sucul de spanac este mai benefic, deoarece el nu este supus fierberii, iar asta îl face să fie în stare pură 100%.

Sucul de spanac se prepară simplu şi extrem de repede. Alegem frunzele de spanac, dar nu îndepărtăm codiţele, spălăm bine, le punem într-un blender (opţional puteţi combina sucul de spanac cu alte legume sau fructe) şi mixăm până va deveni un lichid omogen, dacă nu este destul de lichid îi putem adăuga puţină apă plată.

CE BENEFICII ARE SUCUL DE SPANAC PENTRU SĂNĂTATE :

- Sucul de spanac întăreşte sistemul imunitar, păstrează sănătatea pielii şi grăbeşte vindecarea diverselor leziuni.

- Sucul de spanac întârzie procesul de îmbătrânire  a creierului şi împiedică apariţia bolii Alzheimer.

- Sucul de spanac, datorită conţinutului bogat de fier, ajută la vindecarea anemiei, iar compusul mare de calciu întăreşte sistemul osos.

- Sucul de spanac îţi va proteja vederea, având în compoziţia sa vitamina A, betacaroten şi xantină, acestea luptă împotriva ulcerului ocular, a degenerării maculare, previne uscăciunea ochilor şi mâncărimile.

- Sucul de spanac ne protejează dantura, prevenind căderea dinţilor şi  gingivita. Este recomandat sucul de spanac combinat cu suc de morcovi.

- Sucul de spanac tratează afecţiuni ale pielii precum epidermita, acneea, cicatricele, ridurile sau petele maro de la soare.

- Sucul de spanac menţine tractul digestiv în formă, curăţând colonul.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii