Sucul care fluidizează sângele şi are grijă de inima ta | Terapia Naturistă



SUCUL DE ROŞII FLUIDIZEAZĂ SÂNGELE, SCADE HIPERTENSIUNEA ARTERIALĂ ŞI NIVELUL DE COLESTEROL. NU RATAŢI CURA CU SUC DE ROŞII DIN VARA ACEASTA.

Chiar dacă sezonul roşiilor nu este  la apogeu și ştim că ele provin din grădinile sau solariile gospodarilor noştri de la ţară. Aşa că recomandarea este să nu lăsăm să treacă sezonul fără să facem o cură cu suc de roşii. 


Este de prisos să mai spun cât de benefic este sucul de roşii şi că el este mai valoros ca roşia propriu-zisă, cunoscându-se faptul că antioxidanţii din legumă devin mai uşor de asimilat prin fierbere.

Fiind foarte bogat în vitaminele A, C, K, B1, B2, B5, B6 dar şi minerale ca : potasiu, magneziu, fosfor, fier. Sucul de roşii este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, stimulând sistemul imunitar şi metabolismul astfel reduce efectele nocive ale radicalilor liberi, luptă împotriva infecţiilor, conferă o mai mare energie şi ne va reda strălucirea pielii.

Sucul de roşii este foarte recomandat şi pentru inimă, având proprietatea de a fluidiza sângele, iar dacă vom consuma o cană de suc de roşii zilnic, vom preveni afecţiuni ca: insuficienţa cardiacă, cardiopatia ischemică datorită conţinutului de vitamina B6 ne ajută la menţinerea sănătăţii arterelor şi  a venelor.

Sucul de roşii are în componenţa sa magneziu, sodiu şi vitamina B, iar asta ne ajută să scădem hipertensiunea arterială, previne riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord. 


Este un bun tratament natural care luptă împotriva nivelului crescut de colesterol, protejând inima de un posibil infarct cauzat de depunerile de colesterol pe pereţii arterelor.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii