Cremă pe bază de ardei iute împotriva durerilor de spate şi mijloc preparată chiar la tine acasă | Terapia Naturistă



REŢETĂ CREMĂ DE ARDEI IUTE

Cu toţii cumpărăm din când în când acei plasturi cu ardei iute sau unguente care combat durerile de spate sau mijloc.


 Majoritatea unguentelor şi cremelor pentru dureri de spate sunt pe bază de capsaicină, care este extrasă din iuţeala ardeilor, acestea acţionând ca analgezic şi nu se recomandă a fi aplicată peste răni deschise.

Este o cremă uşor de preparat, uşor de folosit şi nu diferă de cele din farmacii, dar crema ta este ceva mai ieftină şi foarte naturală. Iată cum o poţi prepara foarte repede şi cu minim de efort, atât fizic, cât şi financiar.


DE CE AVEM NEVOIE :

- 5 linguri de ardei iute măcinat 

- 1 pachet de unt cu grăsime 80%


Punem o cratiţă pe foc în care punem untul pentru a-l topi, după ce untul devine lichid adăugăm cele 5 linguri de ardei iute, după care turnăm compoziţia într-un alt recipient ( de preferat plastic să nu se crape) şi amestecăm bine până când ardeiul este încorporat foarte bine în untul lichid, apoi răsturnăm compoziţia înapoi în cratiţă unde îl mai fierbem 1 minut. 

Următorul pas este să strecurăm compoziţia cât timp aceasta este fierbinte, apoi o lăsăm la răcit. Când s-a răcit suficient îl punem la frigider. 


 Folosim crema atunci când este cazul, ungând locurile dureroase, masând delicat până când pielea va absorbi această cremă naturală.


                 VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii