Remedii naturiste siberiene - efecte remarcabile pentru sănătate | Terapia Naturistă



ANTIDOTURI SIBERIENE - IATĂ LA CE TE AJUTĂ 

Din păcate bătrâneţea ne afectează zilnic fără să o luăm în calcul, ea vine pe nesimţite şi nici nu ştim când se întâmplă. 

De cele mai multe ori ne întrebăm, când şi cum au trecut anii? După vârsta de 40 de ani este recomandat să începem să învăţăm să tragem învăţăminte din anumite remedii naturiste şi care ne ajută să ne menţinem mintea şi trupul într-o stare cât mai bună.


Pe lângă aceste remedii este bine de ştiut că ne trebuie o alimentaţie adecvată şi bogată în calciu şi fosfor, din care să nu lipsească gălbenuşul de ou, măslinele, conopida, lintea, migdalele, ridichiile, tărâţele, nucile, napii, castraveţii dar trebuie să umblăm puţin şi la modul de viaţă  la care trebuie să avem grijă de odihnă, somnul, activităţile fizice dar şi la renunţarea fumatului şi a consumului de alcool.

Acestea sunt pricipalele remedii care alungă bătrâneţea :

CALCIUL 

Lipsa acestuia din organism este cauza apariţiei senilităţii iar consumul acestuia fiind recomandat pentru întârzierea aparaiţiei bătrâneţii. În Siberia şi chiar Rusia se bucură de un mare succes o reţetă veche 

Cum se prepară :

- 10 lămâi 

- 6 ouă cu coajă albă

- 150 g. miere

- 50 ml. coniac

Ouăle se pun într-un borcan  peste care se toarnă sucul de la cele 10 lămâi, apoi se acoperă borcanul cu hârtie neagră, păstrându-se la loc rece şi întunecos până când coaja  ouălelor se va dizolva cam în 5-8 zile .

 Se subînţelege că borcanul nu trebuie închis ermetic. După ce coaja ouălelor s-a dizolvat adăugăm mierea şi coniacul. 

SE VOR ADMINISTRA 3 LINGURI PE ZI DE TREI ORI DUPĂ PRINCIPALELE MESE.


Tonic de usturoi este foarte recomandat persoanelor mai în vârstă mai ales dacă există semne ale arterosclerozei. 

Acest tonic se prepară aşa : umplem o sticlă de 500 ml.  cu usturoi pisat iar apoi o umplem cu alcool de cel puţin 40%, păstrăm acest preparat 2 săptămâni la căldură după care strecurăm.

 Se vor administra o dată pe zi câte două picături înainte de masă, crescând doza cu câte o picătură până se va ajunge la 25 picături, după care vom diminua doza descrescând o picătură pe zi până se va ajunge la zero.

Acest remediu are rezultate remarcabile şi se face doar de două ori pe an.

Tonic de hrean, se ia o lingură de hrean ras proaspăt urmat de un păhărel de apă fiartă şi răcită apoi o încălzim din nou până este călduţa şi vom consuma hreanul ras sau pus în apa călduţă .

Se va administra de 5-10 ori pe zi câte puţin din acest remediu, dar trebuie neapărat porţiile să fie luate între mesele principale.

Tratamentul se va face 4 zile consecutive, hreanul fiind un bun tonic şi acumulator de energie.

Tonic de cartofi cruzi este foarte recomandat persoanelor care au depăşit vârsta de 50 de ani ca un preventiv. 

Se ia un cartof crud de mărime normală, spălat şi curăţat de coajă şi se rade mărunt, se va consuma atât sucul cât şi cartoful în fiecare dimineaţă înaintea micului dejun.


                      VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii