Remediu naturist foarte eficient - nuci verzi cu miere | Terapia Naturistă



REŢETĂ NUCI VERZI CU MIERE - REMEDIU NATURIST EXTREM DE EFICIENT

Mulţi dintre noi, din păcate, suferă de glandă tiroidă, iar asta ne strică buna dispoziţie, dar avem şi stări nu tocmai bune, însă mai există şi un lucru îmbucurător, deoarece avem la îndemână un remediu naturist extrem de eficient, extrem de natural şi extrem de simplu de realizat.


 Această reţetă este foarte bună de urmat, însă doar după ce au fost diagnosticaţi cu probleme ale glandei tiroide de către medicul endocrinolog.

Pentru această reţetă avem nevoie de :

- 20 de nuci verzi 

- 500 grame de miere naturală

Vom lua nucile şi le vom spăla bine sub jet de apă rece, după care le vom şterge bine, cu ajutorul unui cuţit le vom tăia pe din două şi le vom aşeza într-un borcan, peste care turnăm mierea cu atenţie, astfel încât  mierea să acopere nucile în totalitate.

Aşezăm borcanul undeva spre fereastră sau la fereastră, astfel încât borcanul să stea la soare, nu vom pune capac borcanului, ci eventual îl vom lega la gură cu o bucată de tifon să nu cadă impurităţi sau insecte în borcan.

Lăsăm borcanul timp de 40 de zile la soare, mestecând zilnic conţinutul acestuia; după scurgerea celor 40 de zile, conţinutul este gata pentru a fi consumat.

Vom lua câte o linguriţă din această miere, zilnic, pe stomacul gol, timp de o lună.


După fiecare linguriţă luată, neapărat trebuie să bem un pahar cu apă cât mai pură.

             VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !





Trimiteți un comentariu

0 Comentarii