Remedii naturiste cu muștar | Terapia Naturistă



REMEDII NATURISTE CU MUŞTAR

Încă din cele mai vechi timpuri, muştarul a fost folosit ca plantă medicinală, vechii greci şi apoi romanii i-au apreciat aroma ca şi condiment, apoi a devenit, datorită seminţelor sale,  principalul remediu naturist împotriva apetitului alimentar şi al digestiei leneşe.



Iată câteva remedii naturiste având la bază boabele de muştar:

- îndepărtează febra la copii - adaugă câteva boabe de muştar în apa fierbinte pentru baie, acestea vor avea un efect calmant şi v
or elimina febra asociată răcelilor.

- pentru intoxicaţii alcoolice
 - are un rol vomitiv, vom amesteca seminţe de muştar într-un pahar cu apă şi vom bea, după 10 minute, acestea îşi vor face efectul.

- pentru astmul bronşic - ungeţi pieptul cu muştarul pastă într-un strat subţire şi acoperiţi cu un prosop înmuiat în apă caldă.


- pentru dureri în gât
 - preparăm o soluţie din 70 ml. apă fiartă, o lingură de pudră de muştar, o lingură de miere, o lingură de sare şi zeama de la o jumătate de lămâie, amestecăm bine, iar cu lichidul rezultat, facem gargară la intervale de o oră.


- pentru picioare obosite (grele) - într-un lighean cu apă fierbinte adăugăm 6 linguri cu praf de muştar şi ţinem picioarele acolo preţ de o jumătate de oră, după care oboseala şi durerea vor dispărea.


                     VĂ  DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii