Vinul de ceapă - un remediu naturist străvechi | Terapia Naturistă



VINUL DE CEAPĂ ȘI SĂNĂTATEA  

Este un remediu vechi românesc, care din păcate, nu este foarte cunoscut în toate zonele țării. Cunoaștem efectele benefice pentru sănătate ale cepei, o legumă bogată în antioxidanți și substanțe nutritive.

ACEST REMEDIU ESTE EFICIENT ÎN CAZURI DE :

- astenie 

- tulburări renale 

- hidrofizie

- obezitate

- pentru sănătatea miocardului 

- slăbiciune generală




PENTRU PREPARAREA VINULUI DE CEAPĂ AVEM NEVOIE DE :

- 1 litru de vin alb natural

- 5 cepe albe de mărime medie 

- 100 g. miere de albine 

CUM PREPARĂM VINUL DE CEAPĂ 

Curățăm cepele și le dăm prin răzătoare pe partea dinților mari și vom pune totul într-un borcan de sticlă, cu capac. 

Turnăm vinul peste ceapa răzuită și apoi mierea. Amestecăm cu o lingură din lemn totul, până la omogenizare, după care închidem borcanul ermetic, cu ajutorul capacului. 

Vom ține vinul la macerat 8 zile, la temperatura camerei, ferit de soare. După cele 8 zile, desfacem borcanul, filtrăm printr-un tifon sau strecurătoare deasă și depozităm la sticle cu dop. 

Păstrăm totul la frigider.

Vom consuma câte 50 ml., de 3 ori pe zi, înainte de fiecare masă cu 15 minute.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii