Ceaiul de roşii - beneficii - preparare | Terapia Naturistă



CEAIUL DE ROŞII - BENEFICII - PREPARARE

Ceaiul de roşii este de fapt un suc de roşii care se bea fierbinte, fiind un bun antioxidant, este foarte benefic pentru sănătatea noastră, fiind bogat în vitaminele, A, C, fibre, minerale, potasiu, magneziu, calciu, fosfor, sulf.


Acest suc sau ceai are proprietăţi anti-îmbătrânire, protejează plămânii şi inima, luptă împotriva apariţiei cancerului de prostată şi reduce eficient hipertensiunea renovasculară.

IATĂ CUM PREPARĂM CEAIUL ( SUCUL ) DE ROŞII

Avem nevoie de: 2 roşii,1 lămâie, 1linguriţă sos picant, 2 căţei de usturoi, 1 cană de apă plată.


Vom spăla roşiile cu un amestec de bicarbonat şi oţet, le vom tăia bucăţi şi le vom pune în blender, turnăm apa şi mixăm până la omogenizare.

Punem sucul obţinut într-un vas pe care-l punem pe foc,  unde îl vom lăsa să se încălzească, nicidecum să fiarbă, pentru ca enzimele să rămână intacte, adăugăm usturoiul pisat şi sosul picant, luăm vasul de pe foc şi stoarcem sucul de la lămâie, iar ca să-i mărim puterea benefică îi putem adăuga 1 linguriţă de ulei de măsline sau câteva picături de ulei de oregano.

Îl vom consuma fierbinte.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii