Ceaiuri şi alte ingrediente care combat respiraţia urât mirositoare | Cafeneaua Subiectelor



MODALITĂŢI PRIN CARE SCĂPĂM DE RESPIRAŢIA URÂT MIROSITOARE 

Această afecţiune , este destul de des întâlnită iar asta se datorează mai multor factori , prima fiind calitatea danturii iar asta nu se rezolvă decât la medicul stomatolog , altă cauză poate fi igiena orală precară , o altă cauză poate fi stomacul iar această problemă o putem combate cu hrean şi urzicuţă .

Pentru această afecţiune se recomandă o infuzie dintr-un mix de seminţe şi plante, foarte eficient în a combate respiraţia urât mirositoare . 


Avem nevoie de :

- 1 linguriţă de seminţe de anason

- 1 linguriţă de seminţe de chimen 

-  1 lingură de frunze de mentă ( de preferat crudă tocată )

Punem totul într-o cană peste care vom turna apă clocotită până la umplere , lăsăm să se răcească , după care vom face gargară şi vom clăti gura de mai multe ori pe zi până la consumarea toatală a ceaiului.

Pentru a doua zi preparăm altul proaspăt .

O altă metodă este cea cu bicarbonatul de sodiu , vom dizolva 1 linguriţă de bicarbonat într-un pahar cu apă şi vom face gargară o dată pe zi.


O altă infuzie bună pentru această afecţiune este infuzia din coajă de rodie , vom decoji fructul de rodie şi vom lăsa coaja la soare să se usuce . Când va fi uscată o vom pune pe foc înntr-un vas cuîn care am pus 250 ml. de apă . O vom lăsa pe foc până la primul clocot , apoi o vom lăsa să se răcească. Infuzia de coajă de rodie este foarte bună pentru împrospătarea respiraţiei dar şi pentru ulcerele bucale. Vom face gargară de 2-3 ori pe zi până la consumarea întregii infuzii.

Oţetul de cidru de mere este şi el indicat pentru respiraţie urât mirositoare , acesta are proprietatea de a elimina bacteriile de la nivelul cavităţii bucale . Vom dilua o linguriţă de oţet de cidru într-un pahar cu apă şi vom face gargară la intervale de 10 secunde până la epuizarea lichidului.

                      VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii