Lămâie, sare și piper - o combinație pentru multe afecțiuni | Cafeneaua Subiectelor



O COMBINAȚIE EXTREM DE EFICIENTĂ PENTRU SĂNĂTATE

Această combinație o cunoaștem ca un excelent dressing pentru salate, însă nu cunoaștem faptul că aceasta poate fi un foarte bun remediu naturist. 

Când ne îmbolnăvim, corpul nostru are nevoie de agenți care conțin substanțe antibacteriene, antivirale și care să ne întărească sistemul imunitar, ca să poată lupta cu boala. 



Vitaminele, acidul citric,calciu și magneziu ne ajută în lupta cu infecțiile și bolile, stimulând digestia și în același timp ne ajută să pierdem în greutate.

IATĂ CÂTEVA AFECȚIUNI CE POT FI TRATATE CU ACEASTĂ COMBINAȚIE

Criza de astm poate fi combătută cu 2 căței de usturoi, 15 frunze de busuioc, 10 boabe de piper negru, 2 linguri cu miere și 1 litru de apă clocotită. Turnăm apa clocotită peste toate ingredientele și lăsăm la infuzat 15 minute și apoi adăugăm mierea. Consumăm, în caz de nevoie 50 ml. de infuzie. Păstrăm recipientul la frigider până la 14 zile, apoi preparăm altul.

Durerea în gât o putem vindeca cu sucul de la o lămâie, o jumătate de linguriță de piper negru măcinat și o linguriță de sare de mare, pe care în prealabil am dizolvat-o în 100 ml. de apă caldă. Facem gargară de câte ori este nevoie.

Rănile la baza cavității bucale le vindecăm cu sare de Himalaya dizolvată în apă caldă și facem spălături bucale după fiecare masă.


Pentru greață și vărsături, combinăm o lingură de suc de lămâie proaspăt stors și puțin piper pe care le amestecăm în 50 ml. de apă călduță. Bem amestecul încet până vom scăpa de asta.

Pentru calculi, vom amesteca 3 linguri de ulei de măsline, puțin piper, 1 lingură de suc de lămâie. Vom consuma dimineața pe stomacul gol.

Durerea de dinți poate fi ameliorată cu o linguriță de piper negru măcinat și cuișoare. Vom pune amestecul de praf în carie.

Pentru slăbit, punem într-un pahar cu apă un sfert de linguriță de piper negru măcinat, o lingură de miere și 2 linguri de suc de lămâie. Bem amestecul o dată pe zi.

                    VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii