Ce este „căpăceala” și la ce ne ajută | Terapia Naturistă



„ CĂPĂCEALA” ȘI EFECTELE SALE CURATIVE 

Este de prisos să povestim despre uimitoarele beneficii pentru sănătate le are mierea de albine, deoarece acest produs natural este arhicunoscut în întreaga lume. 


Ce nu se știe pe scară largă este faptul că în afara mierii, în stupul albinelor, se mai produc și alte substanțe care la rândul lor sunt extrem de benefice pentru sănătate. 

Mai puțin cunoscută decât mierea este așa zisa „ Căpăceală” care este practic capacul cu care albinele etanșează fagurele plin cu miere.

 În compoziția acesteia găsim ceară, miere, propolis, enzime și chiar antibiotice naturale.

Pentru a ne bucura din plin de efectele curative ale căpăcelii, trebuie doar să să sugem mierea de pe căpăcelul format de harnicele albinuțe.

Apoi mestecăm ceara care-l compune. Pentru a înțelege cât de benefică este imaginați-vă că mierea direct din fagure este mai benefică de cel puțin 2 ori ca cea obținută prin centrifugare.




Căpăceala poate trata laringita,astmul, paradontoza, stomatita, răgușeala cronică, tratează rănile și plăgile. 

Este un foarte bun pansament gastric, este un bun remediu în problemele ficatului, al aparatului respirator, având rolul de a lubrifia vaselor de sânge.

Consumul regulat dar nu exagerat al acestui produs natural ne va întări sistemul imunitar și va ține la distanță bolile.

                  VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Eu folosesc acum miere capaceală ,,,ceara nu se topește în gură ,,fac ghem dinceară,,,,,apicultorul un necinstit mi-a spus că se mănâncă cu totul,,,,,,,,nu este așa ,,,,,,

    RăspundețiȘtergere