O combinaţie foarte benefică pentru sănătatea ta - miere, usturoi şi lămâie | Terapia Naturistă



USTUROI, MIERE ŞI LĂMÂIE, UN AMESTEC EXCELENT PENTRU SĂNĂTATEA TA

În medicina alternativă, mierea este un produs foarte apreciat datorită efectelor sale terapeutice excelente şi incontestabile, usturoiul este aproape nelipsit când vine vorba de infecţii, răceli şi multe alte afecţiuni, iar lămâile sunt practic cele mai consumate citrice, având multiple acţiuni benefice pentru sănătatea noastră. 


Dar dacă am realiza o combinaţie din cele trei ingrediente? 

Este clar faptul că acestă combinaţie de miere, usturoi şi lămâie este un leac care poate îmbunătăţi multe dintre procesele care au avut de suferit în urma unor factori ca stresul, înaintarea în vârstă şi chiar schimbările anotimpurilor.

IATĂ CÂTEVA BENEFICII ALE AMESTECULUI DE MIERE, USTUROI ŞI LĂMÂIE

- reduce colesterolul rău, pe lângă o alimentaţie sănătoasă şi a exerciţiilor fizice regulate, consumul acestui amestec înainte de micul dejun va fi o binefacere pentru sângele nostru.

- îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi scade tensiunea arterială, având efecte anticoagulante şi revitalizante şi previne apariţia varicelor şi a trombozei.

- reduce inflamaţiile, ameliorând artrita, leziunile musculare şi retenţia de apă.

- tratează tusea, protejează plămânii, elimină flegma şi senzaţia de gât uscat.

- întăreşte sistemul imunitar datorită proprietăţilor celor trei ingrediente, acesta au puterea să combată bacteriile şi virusurile în mod eficient.


CUM PREPARĂM AMESTECUL:

- 10 căţei de usturoi curăţaţi 

- 300 g. miere naturală

- coaja de la o jumătate de lămâie 

- 1 borcan de sticlă cu capac

Pisăm usturoiul şi-l punem în borcan, după care vom adăuga mierea, tăiem coaja de lămâie  în bucăţi şi o adăugăm peste usturoi şi miere, închidem capacul şi lăsăm la macerat în loc răcoros şi ferit de lumină, timp de 3 zile, agitând borcanul de câteva ori zilnic.

Vom consuma zilnic o lingură pe stomacul gol, mai putem pune o lingură din produsul nostru într-o cană, peste care vom turna apă călduţă (niciodată fierbinte) şi fără a-l combina cu alte alimente sau ceaiuri.

Recomandarea este să consumăm remediul timp de o săptămână, cu pauză de 10 zile şi apoi să repetăm.

                        VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii