Amestecul natural care îmbunătățește circulația sângelui | Terapia Naturistă



CUM PREPARĂM AMESTECUL CARE NE VA ÎMBUNĂTĂȚI CIRCULAȚIA SANGUINĂ

Când auzim de ardei iute, imediat îl asociem cu mâncărurile foarte condimentate, iar peste tot circulă zvonul precum că, acest ardei iute contribuie la apariţia ulcerului, însă, în realitate ardeiul iute este un excelent remediu naturist recomandat în foarte multe afecţiuni, iar una dintre acestea este legată și de circulația sanguină.

De obicei, ne ferim de consumul ardeiului, din cauza gustului său extrem de iute și, pe bună dreptate, de fiecare dată ne gândim că poate face rău organelor interne, însă se pare că lucrurile nu stau chiar așa.


Ardeiul iute este un foarte bun tonic pentru sânge, altfel spus el contribuie la îmbunătățirea calității sângelui care are deficit de fier sau popular spus, sânge obosit.  De multe ori, fiind mai eficient ca orice supliment de fier, iar datorită capacităţii sale, ardeiul este asimilat mult mai uşor de către organism.

Pentru a prepara un amestec eficient iată de ce avem nevoie :

-1/4 linguriţă de ardei iute 

- jumătate de cană de suc de struguri, de preferat fără zahăr 

Se amestecă ardeiul iute în sucul de struguri care este foarte bogat în vitamina C, fier şi zaharuri de fructe naturale,  ardeiul este şi el bogat în vitamina C, dar şi în calciu care este destul de uşor de asimilat.

Calităţile incontestabile ale ardeiului iute pentru circulaţia sangvină şi de bun transportator, permit acestor substanţe să fie foarte rapid transmise în sânge, într-o formă destul de naturală, fiind foarte uşor de utilizat de către organism.

Produsul obţinut din sucul de struguri şi ardei se va administra, în funcţie de necesitate, de 1-3 ori pe zi.



                 VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ- I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii