Ceaiul de Ceylon și proprietățile sale extraordinare pentru sănătate | Terapia Naturistă



CEAIUL DE CEYLON ȘI PROPRIETĂȚILE SALE CURATIVE

Originar din Sri Lanka ceaiul de Ceylon s-a răspândit foarte repede în întreaga lume datorită proprietăților sale benefice pentru sănătatea noastră.

Având în compoziția sa cantități mari de componente polifenolice și antioxidanți, acesta luptă eficient împotriva diabetului, întărește sistemul imunitar, stimulează sănătatea inimii, este un bun protector împotriva bolilor cronice și ne ajută să slăbim.

Ceaiul verde de Ceylon are aromă de nucă, iar cel negru are un ușor gust de citrice, însă are un conținut ridicat de cofeină și nu este recomandat consumul său de către persoanele care suferă de tensiune arterială, femeile însărcinate și celor care suferă de boli cardiace severe.





IATĂ CÂTEVA DIN BENEFICIILE CONSUMULUI DE CEAI DE CEYLON

- reglează nivelul glicemiei din sânge

- poate contracara răspândirea cancerului

- previne stresul oxidativ


- menține sănătatea pielii

- previne apariția ridurilor

- elimină pietrele rinichilor

- crește energia

- protejează inima 

- scade tensiunea

- stimulează metabolismul și astfel ne ajută să slăbim

Nu este recomandat consumul a mai mult de 2-3 cești pe zi. Pentru o stare generală bună și o inimă sănătoasă, începeți dimineața cu o banană și o ceașcă de ceai de Ceylon.


                    VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii