
REŢETĂ MIERE, HREAN ŞI LĂMÂIE
Această combinaţie este foarte eficientă pentru acele persoane care încearcă să scape de kilogramele în plus iar totodată îşi vor întări semnificativ imunitatea.
Lămâia şi hreanul sunt folosite din cele mai vechi timpuri împotriva gripelor, răcelilor.
Hreanul este foarte bogat în fibre, proteine, în schimb este foarte sărac în grăsimi, proteine şi calorii conferindu-ne o senzaţie de saţietate.
Mierea consumată dimineaţa pe stomacul gol ne asigură un tranzit intestinal mult mai bun crescându-ne în acelaşi timp imunitatea.
Hreanul consumat regulat ne îmbunătăţeşte:
- memoria
- auzul şi vederea
- funcţiile creierului
- curăţă organismul de bacterii şi infecţii
- elimină oboseala
- tratează unele afecţiuni cardiovasculare precum angina pectorală,cardiopatia ischemică, hipertensiune
- ajută la o respiraţie mai bună
- ne creşte imunitatea
- este recomandat pentru cei care suferă de diabet.
Nu este recomandat pentru persoanele care suferă de colon iritabil.
CUM PREPARĂM AMESTECUL :
Avem nevoie de :
- 150 g. hrean
- 3 linguri de miere
- 3 lămâi
Curăţăm hreanul şi-l dăm prin răzătoare, lămâile le vom spăla şi le ştergem cu oţet, le tăiem mărunt, eliminăm sâmburii şi amestecăm totul în blender, mierea o vom adăuga după ce mixăm hreanul cu lămâie, amestecăm bine şi depozităm la frigider unde îşi păstrează proprietăţile mult mai bine.
Vom consuma câte o lingură de 2 ori pe zi după mese pe o perioadă de 3 săptămâni .
VĂ DORESC SĂNĂTATE , CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !
0 Comentarii