Cum transformăm un condiment în medicament | Terapia Naturistă



BENEFICIILE HREANULUI

Cunoaştem rădăcina de hrean ca pe un condiment cu un gust puternic şi iute, este condimentul pe care mulţi dintre noi îl ocolim datorită acestui fapt însă trebuie să cunoaştem faptul că acesta se poate transforma într-un medicament natural datorită compuşilor săi activi.



IATĂ CÂTEVA BENEFICII ALE CONSUMULUI DE HREAN:

- ne îmbunătăţeşte memoria datorită conţinutului său de vitamine din complexul B care ne sunt foarte necesare sistemului nervos. 

- creşte pofta de mâncare, acesta mărind secreţia sucului gastric ne va induce senzaţia de foame, pentru cei ce vor să se îngraşe este recomandat să consume înainte de masă cu un sfert de oră puţin hrean ras.

- calmează tusea, amestecăm hrean ras cu zahăr şi consumăm tusea va dispărea destul de repede.



- este un analgezic puternic, însă natural, în cazul durerilor de cap a migrenelor vom consuma hrean, dar vom putea aplica comprese cu hrean pe frunte.

- este foarte bun şi pentru durerile reumatismale, pentru asta vom adăuga 2 linguri de hrean ras într-un jumătate de litru de lapte cald pe care îl vom consuma pe stomacul gol în două reprize zilnice.

- stabilizează tensiunea, hreanul are proprietatea de a fluidiza sângele dizolvând cheagurile, prevenind în acelaşi timp formarea lor, elasticizează vasele sanguine.


                        VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii