Ceaiul de miere - luptă împotriva grăsimii abdominale | Cafeneaua Subiectelor



CEAIUL DE MIERE ŞI SCORŢIŞOARĂ

Începem de la ideea că nu există niciun ceai minune şi nici o minune de ceai, care să ne permită să mâncăm ce vrem, cât vrem, la ce oră vrem, să nu ne mişcăm deloc și să slăbim. 

Aşa ceva încă nu există, însă sunt multe metode care ne pot ajuta să scăpăm de grăsimea abdominală și care într-adevăr este mai greu de ars ca în oricare parte a corpului, dar prin exerciţii fizice, dietă corespunzătoare, alegem şi un ceai adjuvant pentru această problemă, lucrurile vor funcţiona. 


Cunoaştem faptul că abdomenul este zona cea mai greu de ţinut în formă şi zona cea mai greu de tonifiat. 

Un bun adjuvant pentru a ne ţine abdomenul tonifiat şi în formă, este ceaiul de miere cu scorţişoară, care are multe beneficii pentru sănătatea noastră, el accelerează metabolismul şi ajută la arderea depozitelor de grăsime, mai ales pe cele din zona abdominală, iar secretul acestuia constă în înlocuirea zahărului cu mierea naturală.

CE NE TREBUIE PENTRU A PREPARA ACEST CEAI DE MIERE CU SCORŢIŞOARĂ

- 1 lingură de miere 

- o jumătate de lingură de scorţişoară măcinată

-  1 L. de apă distilată fierbinte


Fierbem apa, adăugăm  scorţişoara, lăsăm la infuzat 25 minute şi apoi adăugăm mierea. Consumăm o cană la micul dejun şi o cană înainte de culcare. După o săptămână de consum, veţi vedea clar diferenţa, însă nu uitaţi să faceţi zilnic 15 minute de exerciţii fizice abdominale şi nu în ultimul rând, atenţie la dietă!

                       VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !



Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Cu un amendament, mierea se adauga cand lichidul nu are mai mult de 38 grade Celsius.

    RăspundețiȘtergere
  2. corect, mierea adaugata in ceaiul fierbinte isi pierde din proprietati!

    RăspundețiȘtergere
  3. dacă acolo scrie că lăsăm la infuzat 25 de minute și apoi adăugăm mierea...e mai mult decât evident că nu va mai fi fierbinte

    RăspundețiȘtergere