Compotul de sfeclă roșie - preparare - administrare - beneficii uimitoare pentru sănătate | Terapia Naturistă



     COMPOTUL DE SFECLĂ ROŞIE, BENEFIC PENTRU SĂNĂTATEA NOASTRĂ




Este o reţetă populară rusească extrem de benefică în tratarea multor boli, în special, pe cele de rinichi, ficat şi intestine. Această reţetă se obţine natural, doar prin simpla fermentare.

Compotul de sfeclă roşie este considerat drept cel mai bun remediu natural pentru hipertensiunea arterială, normalizând-o pentru o perioadă mai lungă, însă este extrem de bun şi pentru tratamentul aterosclerozei.

 Acest compot împiedică dezvoltarea multor tumori şi luptă eficient în combaterea anemiei. 



După un consum de numai câteva zile, tensiunea arterială se va stabiliza, dar mai poate şi deplasa pietrele mici de la rinichi, de aceea nu este recomandat persoanelor cu insuficienţă renală, a celor cu probleme ale tractului gastro-intestinal şi celor care suferă de gută şi tensiune arterială scăzută.

IATĂ CUM SE PREPARĂ :

- 700 gr. sfeclă roşie curăţată

- 200 gr. zahăr sau miere în aceiaşi cantitate (personal, văd mierea mai indicată)

- 2 linguri de făină de secară sau chiar neagră

- 100 gr. stafide

Se va pune sfecla tăiată cubuleţe într-un borcan din sticlă de 3 litri, apoi adăugăm stafidele, mierea sau zahărul şi cele 2 linguri de făină. Umplem borcanul cu apă, care în prealabil a fost fiartă şi răcită, amestecând bine conţinutul, acoperim borcanul cu un tifon curat. 

Se lasă la temperatura camerei timp de o săptămână, amestecând în conţinutul borcanului de 2-3ori pe zi, îndepărtând spuma dacă este cazul. După trecerea celor 7 zile, se va agita amestecul bine, strecuraţi prin tifon şi ați obţinut compotul de sfeclă roşie.

 Vom consuma 3 linguri de compot înaintea celor trei mese principale ale zilei pe o perioadă  de 20 de zile după care facem o pauză de 3 luni, după care reluăm.

 Compotul se va păstra la frigider.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii