Siropul de morcovi şi sănătatea | Terapia Naturistă



SIROPUL FĂCUT ÎN CASĂ CARE ÎŢI PROTEJEAZĂ SĂNĂTATEA

Una dintre legumele care se găsesc în stare proaspătă pe tot parcursul anului este morcovul.

 La origini, culoarea sa este portocaliul inconfundabil, dar nu este singura lui culoare, îi mai găsim albi, roşii, mov sau galbeni, totuși acest aspect nu are legătură calitativă, deoarece culoarea lor le este dată de cantitatea de pigment ce o conţine solul unde au fot plantaţi, fiind la fel de bogaţi în vitamine ca şi cei portocalii.



Uleiul de morcov este excelent în tratarea pielii uscate, fiind un bun hidratant, putând fi folosit atât pe pielea bebeluşilor, cât şi în tratamentele cosmetice de calitate.

Morcovul este denumit și ginsengul săracului, fiind la îndemâna oricui, bogat în vitamine, minerale şi cu o cantitate minimă de grăsimi nesaturate, este cel mai puternic antioxidant, fiind o variantă ieftină şi foarte sănătoasă să îţi întăreşti sistemul imunitar şi să menţii colesterolul în parametrii normali.

 Siropul de morcov este o nepreţuită sursă de sănătate pentru organism. 

Iată de ce ai nevoie să îl prepari :

- 1/2 kg. morcovi

- 3-4 linguri de miere naturală

- apă 

Se spală şi se curăţă morcovii, apoi îi vom fierbe până se vor înmuia, îi strecurăm de apă, pe care nu o vom arunca, apoi pasăm morcovii.

 Adaugăm mierea în apa în care am fiert morcovii şi amestecăm bine, până se va dizolva, apoi adaugăm morcovii pasaţi.

Depozităm într-un loc răcoros şi întunecat, vom consuma 3-4 linguriţe, pe tot parcursul zilei. 

Este şi un excelent sirop de tuse, pe cât de gustos, pe atât de eficient şi sănătos. Copiii nu îl vor refuza, ba chiar mai mult, o să-l adore.

Rezultatele se vor vedea chiar din prima zi de administrare.


                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii