Un adevărat elixir al sănătății - usturoi macerat în vin roșu | Terapia Naturistă



UN ADEVĂRAT ELIXIR AL SĂNĂTĂŢII - USTUROI MACERAT ÎN VIN ROŞU

Acum vinul s-a „așezat” și m-am gândit să vă împărtășesc acest remediu naturist foarte bun pentru sănătatea noastră.

Ştim cu toţii cât de benefic este usturoiul pentru sănătate şi pe drept cuvânt este cel mai puternic antibiotic natural. 

Vinul roşu are beneficii excelente pentru sistemul circulator, mai ales pentru inimă, însă din cele două ingrediente combinate vom obţine un adevărat elixir cu puteri miraculoase.



Îl folosim în diferite afecţiuni precum:  

- împotriva infecţiilor 

- afecţiuni limfatice 

- elimină colesterolul 

- elimină sarea în exces 

- vindecă diferite boli ale sistemului respirator

- a sistemului cardiovascular 

- curăţă sângele

- creşterea rezistenţa la efort  

- previne şi combate diferite tipuri de cancer.

IATĂ DE CE AI NEVOIE :

- 500 ml. de vin roşu de casă

- 10 căţei de usturoi 

Curăţăm usturoiul şi îl tăiem în două, după care îl punem peste vin, îl vom depozita într-un borcan sau sticlă care se închide ermetic, îl vom ţine la macerat timp de 14 zile într-un loc întunecat, iar zilnic vom agita recipientul.

După cele 14 zile, vom strecura lichidul obţinut şi îl vom depozita într-un recipient din sticlă cât mai opac.


Se vor consuma 3 linguriţe zilnic, timp de 30 de zile. Această cură se ţine cel puţin de 2 ori pe an.



                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii