Zerul şi sănătatea | Terapia Nautristă



ZERUL ŞI BENEFICIILE SALE PENTRU SĂNĂTATE

Zerul şi-a pierdut întrebuinţarea în ultimul timp, mai precis în ultimii 30 de ani, însă niciodată valoarea curativă.

Cu un conţinut bogat de substanţe hrănitoare  în egală măsură pe care le are şi laptele dar cu un minus substanţial de grăsimi. Fiind bogat în calciu, iod, potasiu,vitaminele ale complexului B. 

Aminoacizii din comoponeţa zerului sunt o adevărată bombă de energie pentru persoanele implicate în eforturi fizice mai intense.

IATĂ CÂTEVA DINTRE BENEFICIILE CONSUMULUI DE ZER

- creşte rezistenţa la efort

- reduce colesterolul 

- micşorează tumorile şi vindecă anemia

- topeşte grăsimile 

- stimulează imunitatea

- obligă ficatul să producă alţi acizi biliari, consumând astfel din rezervele colesterolului hepatic

- protejează împotriva demineralizării ţesuturilor dentare.

- ajută la eliminarea rezidurilor din organism

- creşte valoarea energetică a celulelor muşchiului inimii

Sunt doar câteva dintre acţiunile zerului asupra organismului nostru. 

Zerul îl putem obţine prin strecuratul laptelui după ce s-a prins şi neapărat acest zer terapeutic trebuie să fie proaspăt.

Închei cu un vechi proverb italienesc: DACĂ TOATĂ LUMEA AR FI HRĂNITĂ CU ZER, DOCTORII AR DA FALIMENT.


                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE !

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii