Ceaiuri pentru slăbit rapid | Terapia Naturistă


CEAIURI PENTRU SLĂBIT RAPID



Se cunoaște faptul că pentru a slăbi trebuie să schimbăm ceva în viața noastră și să ajutăm organismul să poată face asta fără să sufere. 

Pentru a slăbi trebuie să avem un metabolism accelerat, iar asta o putem realiza prin introducerea de plante care conțin cofeină, pe care le vom putea consuma simple, fără adaos de zahăr.

 

Pentru a slăbi, trebuie să consumăm ceaiuri care au în compoziția lor o cantitate mare de antioxidanți, aici putem aminti ceaiul alb și verde.

O altă metodă este consumul de ceai care taie apetitul alimentar, iar aici putem aminti ceaiul de fenicul.

Și ceaiurile diuretice sunt o alternativă în lupta noastră cu kilogramele în plus, acestea vor elimina apa în exces și vor ajuta inima și rinichii, eliminând toxinele într-un mod eficient.

Ceaiul laxativ este un bun adjuvant, dacă ți-ai propus să slăbești, acesta va ajuta organismul să elimine reziduurile, ne va hidrata, elimină constipația, indigestia și balonările și gazele.


Ceai de piper cayenne - Consumul de ceai de piper cayenne ne ajută să reducem aportul caloric, previne retenția de apă. Consumul regulat de piper cayenne accelerează metabolismul cu până la 25%. 


 - Ceaiul verde
 este bogat în antioxidanți, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a celulelor, în plus, antioxidanții din aceast ceai îmbunătățesc circulația și metabolismul, prevenind întărirea arterelor.

 

- Ceaiul de anghinare are proprietăți care contribuie la tratarea retenției de apă. Ceaiul de anghinare este diuretic, ceea ce înseamnă că ajută și la eliminarea toxinelor.

- Ceai de alge marine brune – acestea au un conținut ridicat de potasiu și magneziu, ajutând la eliminarea lichidelor reținute în corp. În pl us, acestea sunt bogate în algină, contribuind la prevenirea retenției de apă în organism.

- Ceaiul de anason stelat  este printre cele mai bune ceaiuri pentru slăbit. Acesta este un remediu diuretic excelent, ajutând la eliminarea lichidelor și a toxinelor din corp.

- Ceaiul de păpădie este un ceai pentru slăbit, depurativ, sudorific și diuretic. Se consumă două căni de ceai pe zi, preparat din planta uscată, 2 lingurițe la o cană de apă fierbinte. 

- Ceaiul din frunze de dud - este o soluție pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus. Se folosesc doar frunzele de dud uscate, iar ceaiul se prepară dintr-o linguriță de frunze de dud la 250 de ml de apa clocotită. Se consumă după fiecare masă, iar pentru un gust și mai plăcut poate fi îndulcit cu miere.

- Ceaiul de urzică
elimină apa acumulată în exces. Cura cu acest ceainu trebuie să depășească 60 de zile, timp în care îl vom consuma zilnic. Se poate prepara sub forma unei infuzii din 4-5 lingurițe de frunze uscate de urzică la 1 litru de apă fiartă.

- Ceaiul de soc 
este un ceai pentru slăbit, întrucât elimină toxinele din organism, fiind un bun diuretic, dar și laxativ, într-o mică măsură. Putem prepara dimineața un litru de ceai, pe care îl vom consuma pe timpul întregii zile.

                VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii