Lacrimile viței-de-vie - remediu naturist excelent pentru bilă | Terapia Naturistă



LACRIMILE VIȚEI-DE-VIE ȘI SĂNĂTATEA

Primăvara se apropie cu pașii repezi, iar gospodarii se pregătesc pentru tăierea viței-de-vie. În timpul acestui proces vom observa că din ramurile mai groase va începe să curgă un lichid transparent. 



Acesta are un gust dulce-sălciu și este un adevărat elixir pentru sănătatea noastră. Ramurile vor picura încet, însă ca să oferim o suprafață mai mare de scurgere, vom tăia coardele pe diagonală. 

Vom putea fixa bidoane de 0,5 litri cu leucoplast sau orice aveți, ca acest lichid să curgă în interiorul acestuia. 

Recomandat este să folosim acest lichid de la o viță care nu a fost tratată chimic sau fertilizată.

După colectare vom turna lichidul colectat în sticle închise la culoare care se închid ermetic și păstrate la temperatură optimă pentru a nu se altera, adică la 8°C.

IATĂ LA CE PUTEM FOLOSI APA DE VIȚĂ-DE-VIE

INTERN

- Dischinezie biliară, colecistită silitiază biliară - 3 lingurițe înainte de masă cu 30 de minute, apoi se stă culcat pe partea dreaptă preț de 10 minute. 
Tratamentul durează 5 zile consecutiv.

- Eliminarea pietrelor renale - 8 -10 lingurițe dimineață pe stomacul gol cu puțină apă sau în ceaiul recomandat pentru această afecțiune. Cura durează 7 zile consecutiv.

EXTERN

Având efect cicatrizant apa de viță-de vie o putem folosi pe compresă aplicată de 2-3 ori pe zi pe plagă.  Este recomandată în tratarea rănilor dar și a dermatitelor

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii