Unguentul miraculos preparat după o veche rețetă rusească | Terapia Naturistă



UNGUENTUL MIRACULOS DUPĂ O REȚETĂ RUSEASCĂ CARE VINDECĂ MULTE BOLI

Această rețetă de unguent a fost publicată pe un site de specialitate, bucurându-se de un succes deosebit după ce cititorii l-au preparat și testat. Fiind ușor de preparat, acest remediu este recomandat pentru multe afecțiuni.

În funcție pentru ce avem nevoie să-l utilizăm, unguentul trebuie aplicat direct pe piele sau aplicat cu comprese, mai poate fi folosit și intern, iar pentru asta se recomandă administrarea unei jumătăți de linguriță de produs de 3 ori pe zi înaintea celor trei mese principale.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU A PREPARA PRODUSUL :

- 400 ml. de ulei vegetal (recomandat este cel de sunătoare)

- 60 g. ceară de albine

Se fierbe un ou de la care folosim doar gălbenușul pe care îl pisăm pe o farfurie, turnăm ulei într-o oală de inox sau smălțuită peste care punem și ceara, lăsând-o să se topească la foc mic.

Într-o altă tigaie, încingem puțin ulei, iar când acestea începe să sfârâie, presărăm în tigaie gălbenuș fiert și mărunțit împreună cu uleiul în care ai topit ceara, iar când începe să facă spumă, luăm tigaie de pe foc.

Punem tigaia din nou pe foc și vom continua să adăugăm gălbenușul puțin câte puțin, amestecând tot timpul cu o lingură din lemn. Lichidul va prinde un colorit maro închis.

După ce s-a răcit complet îl turnăm într-un borcan din sticlă și îl închidem ermetic cu capacul, după care îl vom depozita și păstra la frigider, dar nu mai mult de 6 luni.

Dacă unguentul îl vom folosi pentru comprese va fi nevoie să-l topim din nou dar numai la baie de abur.

LA CE ÎL PUTEM FOLOSI :

Infecții ale sinusurilor : după ce topim unguentul luăm repede o pipetă și punem câte o picătură în fiecare nară de două ori pe zi.

Otită cronică : luăm puțină vată pe care o înmuiem în unguent pe care o introducem în urechea afectată, vom schimba vata de 3 ori pe zi.

Amigdalită, abcese în gât : vom masa pielea gâtului cu acest unguent și vom pune și comprese îmbibată în produs, indicat este recurgem la această acțiune seara de culcare și îl vom menține până dimineață.

Dureri de stomac și abdomen, ulcere, bronșite : vom consuma câte 3 lingurițe din acest preparat de trei ori pe zi înainte de mese.

Chisturi ovariene, inflamații, mastite : înmuiem un tampon steril intern în produs și introduceți-l în vagin dimineața și seara. Pentru mastite acoperi sânii cu comprese îmbibate în unguent, recomandându-se ca acestea să fie schimbate la interval de 2 ore.

Arsuri, edeme, dureri de dinți, răni deschise, dureri articulare : se vor unge toate zonele afectate cu unguent după care vom bandaja zona cu pansament. Pentru ameliorarea durerilor dentare aplicăm unguentul pe dinte ți gingie. Pentru dureri articulare ungem pielea încheieturilor dureroase seara înainte de culcare după care le bandajăm cu tifon.

Tratarea hemoroizilor : realizează un tampon din tifon și vată, înmoaie-l în unguent și aplică-l peste zona dureroasă sau după caz îl introducem.

Recomandare : pentru uz extern poți folosi orice fel de ulei vegetal iar pentru uz intern cel mai indicat este de uleiul de măsline.

                        VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE! 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii