Remediu naturist care scade semnificativ creatinina, cea care ne anunță că rinichii au probleme | Terapia Naturistă



REMEDIU NATURIST CARE SCADE CREATININA

Creatinina este un produs de metabolism al creatin-fosfatului din mușchi și se produce cu o rată constantă, dependentă de masa musculară.

 Din punct de vedere chimic, creatinina este un derivat ciclic spontan al creatinei. Creatinina este filtrata din sânge de către rinichi, o cantitate redusă fiind secretată de rinichi în urină.


 Dacă filtrarea renală este deficitară, nivelul sanguin al creatininei crește.

Nivelurile crescute, în mod repetat, ale creatininei indică faptul că rinichii nu funcţionează corect. Dacă în urma analizelor de sânge observaţi un nivel crescut al creatininei, puteți apela la reţeta de mai jos

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE:

– 1 linguriţă de muşeţel

– 1 linguriţă de mătase de porumb

– o jumătate de linguriţă de praf de scorţişoară 

Preparare:



Fierbem 250-300 de ml. de apă, punem într-o cană muşeţelul şi de mătasea de porumb peste care turnăm apă clocotită.

Acoperim cana şi lăsăm la infuzat 10 minute, când s-a răcit suficient, adăugăm scorţişoara.

Înlocuim cafeaua de dimineață cu acest ceai, pe care obligatoriu îl vom consuma și seara, înainte de culcare. Vom consuma ceaiul pe o perioadă de 10 zile, consecutiv, însă nu trebuie să uităm de consumul celor 2 litri de apă care în acest caz, devine obligatoriu.

Pe parcursul acestei cure trebuie evitat consumul de: alimente bogate în proteine, lactate, ciocolată, bere, arahide, semințe de dovleac, semințe de susan, băuturi acidulate.

Trebuie să includem în dieta zilnică, morcovi, castraveți, usturoi, ceapă și alimente bogate în acizi grași Omega-3, precum fructe de mare și pește.

                     VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii