Apa de vinete și sănătatea - diuretic - scade colesterolul rău - ne ajută să slăbim | Terapia Naturistă

  


APA DE VINETE ȘI SĂNĂTATEA

Apa de vinete este un remediu naturist mai puțin cunoscut care conține un bogat complex de minerale și vitamine cu rol important pentru sănătatea noastră:

- vitaminele: A, B1, B2, C, E.
- minerale : potasiu, fier, fosfor, magneziu , calciu.


Alături de o dietă sănătoasă, apa de vinete poate fi un excelent adjuvant în curele de slăbire, având efect diuretic, combate retenția de apă, favorizând arderea grăsimilor.

Scade colesterolul rău și este un bun calmant în durerile reumatice.

Elimină grăsimea abdominală datorită compușilor care curăță organismul și susțin buna funcționare a ficatului. Consumul regulat al apei de vânătă îmbunătățește semnificativ funcția biliară, susținând astfel arderea grăsimilor.



CUM PREPARĂM APA DE VINETE

Avem nevoie de :

- 1 felie de lămâie proaspăt tăiată

- o jumătate de vânătă medie

- 1 litru de apă plată

Spălăm bine vânăta și o vom tăia în bucăți mai mici, fără să ne gândim vreun moment să o decojim. Le sărăm cu o lingură de sare, astfel vom evita gustul amar al băuturii, le lăsăm 5 minute, după care le clătim bine. Punem apa la fiert în care adăugăm lămâia și bucățile de vânătă, iar când aceasta dă în clocot, mai lăsăm 1 minut și stingem focul. Lăsăm la infuzat până la răcire, după care vom filtra. Vom depozita lichidul la frigider într-un recipient de sticlă închis la culoare.

Vom consuma zilnic 1 cană cu apă de vinete, pe stomacul gol, înaintea micului dejun.
Cura durează 1 lună.

                   VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii