Cremă cosmetică naturală pe bază de cafea | Terapia Naturistă



CREMĂ COSMETICĂ PE BAZĂ DE CAFEA SOLUBILĂ


Zilnic consumăm delicioasa cafea, care ne ajută să fim mai vioi, mai energici, ne activează intelectul, iar asta datorită cofeinei ce se află din belșug în cafea. 

Cofeina este un stimulent biologic care acționează nu doar asupra sistemului nervos central, ci și asupra circulației sângelui. 


Ceea ce nu prea cunoaștem este faptul că atunci când este aplicată pe piele, cofeina are efecte extraordinare și asupra acesteia, întărește epiderma, combate cu succes pungile de sub ochi, accelerează metabolismul, reduce ridurile, elimină umflăturile și apa în exces, încetinește îmbătrânirea.

Crema de cafea este o cremă excelentă pentru ten și corp, care catifelează și hrănește pielea, stimulează circulația și combate inflamațiile.

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU PREPARAREA CREMEI:

-1 lingură de ulei de măsline

-1 lingură de ceară de albine

-1 lingură de ulei de migdale

-1 lingură de cafea solubilă

-1 lingură de unt de cacao

-3 picături de lavandă







Într-un vas, pe baie de aburi, punem ceara și apoi untul de cacao, după ce s-au topit, îndepărtăm vasul de pe foc și adăugăm restul ingredientelor, amestecând până acestea se omogenizează.

Punem în recipiente care se pot închide ermetic și se păstrează la loc răcoros.
Vom aplica peste zonele cu probleme, cel puțin de două ori pe săptămână. Aceasta hidratează, conferind un plus de elasticitate, hrănește și revitalizează, conferă catifelare, luminozitate, tratează pielea deshidratată și devitalizată. 

Poate fi folosită și pentru tratamentele împotriva celulitei.

VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii