CEAIUL DE SFECLĂ ROȘIE ȘI SĂNĂTATEA
Cunoaștem valoarea sfeclei roșii când vorbim despre sănătate, iar în comparație cu restul legumelor, aceasta își menține aproape în întregime vitaminele după procesul de fierbere.
Ceaiul de sfeclă roșie curăță organismul de toxine și întărește sistemul imunitar, ajutându-l să facă lupte eficient împotriva infecțiilor. Vitaminele din sfecla roșie sunt din grupul B (B1, B2, B3 și B6), vitamina C și vitamina A, acestea fortifică sistemul imunitar, digestiv și activează metabolismul.
IATĂ DE CE AVEM NEVOIE:
- 1 kg. de sfeclă roșie
- 3 litri de apă
MOD DE PREPARARE
Spălăm sfecla și o curățăm de coajă, apoi o adăugăm într-un vas cu cei 3 litri de apă. Lăsăm să fiarbă la foc mic timp de 2 ore, după care filtrăm lichidul roșu și îl vom împărți în patru părți egale.
Depozităm și păstrăm ceaiul într-un recipient de sticlă.
ADMINISTRARE
Vom consuma ceaiul la intervale de 3-4 ore, pe o perioadă de 4 zile.
BENEFICIILE CEAIULUI DE SFECLĂ
- detoxifică ficatul, eliminând grăsimile și substanțele nocive
- crește rezistența sistemului muscular
- stabilizează ph-ul organismului
- combate tusea, răceala și gripa
- întărește imunitatea în special persoanelor aflate în convalescență
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!
0 Comentarii