Siropul de casă care te ajută să slăbești și îți îmbunătățește metabolismul | Cafeneaua Subiectelor


 SIROPUL DE CASĂ CARE TE AJUTĂ SĂ SLĂBEȘTI ȘI ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE METABOLISMUL

 Acest sirop de casă topește depunerile de grăsime de pe abdomen, prin urmare, acest sirop vă va convinge că este benefic doar câteva zile de la începerea consumului Nu numai că este un amestec excelent pentru pierderea în greutate, dar este foarte bun pentru memorie, auz și vedere.

 Pentru acest sirop de casă aveți nevoie de:

 - 125 g. de hrean

 - 4 lămâi

 - o bucată de ghimbir de 2 cm. proaspăt rasă

 - 3 linguriţe miere

 - 2 linguriţe de scorţişoară

  Prepararea siropului:

 În primul rând, puneți în blender hreanul și ghimbirul, mixați până obțineți o pastă, apoi, în acest amestec, se toarnă sucul de lămâie și se amestecă din nou bine.

 Adăugați mierea, lămâile cu coajă și scorțișoara, amestecați până obțineți sirop. Când ați terminat, puneți-l într-un borcan de sticlă. 

Consumați o linguriță de două ori pe zi, înainte de mese sau înainte de mișcare, timp de trei săptămâni. Datorită acestui de sirop de casă, femeile reduc zilnic circumferința taliei cu 1 cm. 

Acest balsam elimină excesul de grăsime și apă din corp, îmbunătățește funcția creierului, memoria, auzul și vederea.

Ingredientele principale ale acestei rețete sunt hreanul proaspăt, prin urmare, este extrem de gustoasă și ușor picantă. Rădăcina de hrean datorită compoziției sale, îl puteți folosi în scopuri medicale. 

Este un supliment indispensabil pentru unele feluri de mâncare, în special în cazul alimentelor grase, ajută să fie mai ușor de digerate.

Hreanul curăță corpul, îmbunătățește metabolismul, reduce oboseala și este recomandat pentru diabetici.

 Încurajează reproducerea și dezvoltarea bacteriilor benefice din intestine. Puteți folosi rădăcina proaspătă pe tot parcursul anului dacă este îngropată în timp util în nisip umed sau păstrată în beci.

 Dacă aveți o rădăcină mai mare, puteți rade cantitatea necesară, iar restul să o înfășurați în folie de aluminiu și să o lăsați la frigider, într-o cutie cu legume.

                      VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii