Sucul care detoxifică colonul și ne întărește sistemul imunitar | Terapia Naturistă

 


SUCUL NATURAL CARE NE AJUTĂ LA DETOXIFIEREA COLONULUI ȘI NE ÎNTĂREȘTE SISTEMUL IMUNITAR

Chiar dacă suntem nostalgici după timpul cald și însorit, nu putem să ignorăm toamna care își intră în drepturi, aducând cu ea frigul și vremea mohorâtă. odată cu instalarea frigului în organismul nostru de produc niște modificări la nivelul sistemului imunitar, care vine după perioada în care a lenevit. acum însă ne trebuie un mic ajutor, transformând sistemul imunitar în unul puternic care ne va apăra de multe afecțiuni.

Buna funcționare a sistemului digestiv este foarte importantă dacă vrem să păstrăm sănătatea, ținând bolile la distanţă, o perioadă cât mai îndelungată de timp.

Se spune că orice boală începe mai întâi din colon .iar dacă înțelegem acest lucru, realizam cât de importantă este  detoxifierea colonului de toxinele acumulate în timp.

IATĂ O REȚETĂ EXTREM DE BENEFICĂ PENTRU DETOXIFIERE

 

- O lingură de miere

- Un măr

- O lingură de semințe de chia

- O lingură de semințe de in măcinate, sau înmuiate în apă de cu seara

- O ceașcă de apă

- O lingură de zeama de lămâie

 

Vom adăuga în blender mărul, semințele de in, sucul de lămâie și apa, pe care le vom mixa bine. 

La sfârșit vom adauga semințele de chia și le vom lăsa până când acestea își măresc volumul. Amestecul obținut se consumă de două ori pe zi, dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare.

Cura de detoxifiere, asociata cu o dietă bogată în fibre, fructe și legume, se ține minim 21 de zile pentru a putea beneficia de efectele sale depurative.

Pe toată perioada regimului de detoxifiere se asigură şi un consum optim de apă, pentru a susține cât mai bine procesul de detoxifiere.

VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii