Cremă naturală pentru afecțiuni ale pielii ( psoriazis) - Terapia Naturistă

 




CREMA PENTRU PSORIAZIS

Această cremă este recomandată în multe afecțiuni ale pielii, având uimitoare efecte vasodilatatoare, antispastice, analgezice. 

Crema de rostopască: 

Ingrediente:

- 80 -100 g rostopască proaspătă, pe care o tocăm mărunt

- 50 ml ulei de măsline

- 100 ml ulei de nucă de cocos

- 15-20 g ceară de albine

Mod de preparare

  Într-un recipient emailat sau unul de yena, adăugăm uleiul de cocos și pe cel de măsline, ceara de albine și planta de rostopască tocată cât mai mărunt.

  Punem totul la foc mic și amestecăm continuu, cu ajutorul unei linguri din lemn, timp de 15 minute.

   Îndepărtăm vasul de pe foc și îl lăsăm să se răcească, până a doua zi, când vom reîncălzi din nou conținutul. Îl vom strecura printr-un tifon cât încă este călduț. Îl  depozităm în recipiente mate sau închise la culoare de preferat din sticlă. Păstrăm crema la rece și o putem folosi maximum 90 de zile.

   Crema de rostopască se va aplica local, de 2-3 ori pe zi, la nivelul zonelor afectate. Crema de rostopască preparată în casă putem trata afecțiuni ale pielii precum negi, furunculi, tăieturi, răni infectate, eczeme, psoriazis, pete de bătrânețe, herpes, impetigo, tuberculoza pielii, lupus, scabie, piele crăpată sau veruci.

Precauții : 

Înainte de a folosi crema de rostopască, este recomandată testarea produsului pe o porțiune mică a pielii. În cazul în care nu se produc reacții alergice, crema poate fi folosită cu încredere.

              VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii