Borşul de sfeclă
roşie face minuni pentru ficat
Vă prezint o reţetă simplă de borş de sfeclă și uşor de preparat. Adăugaţi sau renunţaţi la unele
ingrediente, în funcţie de preferinţă.
Ingrediente:
- 4 morcovi
- 1 sfert de varză roşie
- 1 cartof
- 2 cepe
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguri de ulei
- 400 ml. de borş crud de tărâțe (sau 3 linguri
de oţet de mere)
- sare, piper negru după gust
- mărar, pătrunjel
Preparare:
Sfecla este un aliment extrem de hrănitor şi sănătos. Conţine multe fibre, potasiu, magneziu, fier, biotina şi unele vitamine B. Este de asemenea bogată în luteina şi zeaxantina, doi antioxidanţi care previn degenerescenta maculară şi afectarea vederii.
– Are beneficii
pentru sistemul reproductiv feminin (datorită conţinutului de acid folic)
– Sucul de sfeclă este alcalin în natură, şi ajuta la reducerea acidozei
– Ajută la curăţarea
sângelui
VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!
0 Comentarii