Sirop natural care ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi - Terapia Naturistă


 SIROP PENTRU DIZOLVAREA PIETRELOR RENALE

Pietrele la rinichi sunt una dintre cele mai frecvente tulburări urinare. După cum știe oricine care a suferit vreodată o piatră la rinichi, este o experiență incredibil de dureroasă și nu una pe care mulți ar dori să o repete. 

Din fericire, există câteva terapii naturale care pot fi folosite pentru a trata pietrele la rinichi și a le dizolva în bucăți mai mici, astfel încât să fie mai ușor și mai puțin dureros să treacă din tractul urinar.

O rețetă pentru un astfel de tratament este prezentată mai jos. Ce sunt pietrele la rinichi? Pietrele la rinichi se formează cu depozite de minerale – de obicei o formă de calciu – se adună în rinichi și în cele din urmă formează aglomerări mici, asemănătoare pietricelelor. Dacă acestea rămân în interiorul rinichiului însuși, o persoană le poate administra luni sau chiar ani și nici măcar să nu știm, deoarece nu există simptome. Cu toate acestea, dacă pietrele se deplasează și se blochează în uretere, tuburile care duc către vezică urinară, efectul poate fi inflamații, sensibilitate și uneori durere chinuitoare.

 Acest remediu se folosește în încercarea de a face pietrele la rinichi să treacă de la ureter în vezică, apoi să iasă din vezică în timpul urinării. Consumul de cantități mari de lichide pentru a face acest lucru poate ajuta la spălarea sistemului. Cu toate acestea, împingerea fluidelor este mai eficientă dacă este combinată cu terapii pentru a ajuta la spargerea pietrelor și a le face mai ușor să treacă.

Rețeta de mai jos oferă o astfel de terapie.

  Ingrediente:

- 1 cană ulei de măsline

- 1 lămâie întreagă, cu coajă

- 1 cană miere organică

- 1 legătură mare rădăcină de pătrunjel tocată

- 1 cană sirop de arțar

Preparare:

 Tăiați lămâia întreagă (cu coajă) în bucăți și puneți-o în blender. Procesați-l pentru a o amesteca bine. Adăugați celelalte ingrediente în blender și procesați din nou până la omogenizare.

Turnați într-un borcan de sticlă cu un capac ermetic și puneți la frigider.

 Luați o lingură din acest amestec dimineața înainte de a mânca micul dejun, apoi beți multe lichide pe parcursul zilei.

             VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii