ȘTIAI CĂ SUCUL DE CEAPĂ SCADE GLICEMIA? \ Terapia Naturistă

 


CEAPA REGLEAZĂ GLICEMIA

    Din păcate, tot mai mulți oameni se confruntă cu diabetul.

Este adevărat că îl putem ține sub control cu ajutorul medicamentelor, dietei, mișcării și cu un stil de viață sănătos, însă nu trebuie uitate nici remediile naturiste, care și ele sunt la fel de eficiente.

Astăzi vom vorbi despre ceapă, mai concret despre sucul de ceapă care ne ajută să ținem glicemia sub control. Așadar, banala ceapă are proprietăți uimitoare în scăderea indicelui glicemic.

IATĂ CUM SE PREPARĂ

Luăm două cepe pe care le stoarcem, așa cum procedăm cu morcovii sau cu merele. Sucul obținut îl vom strecura ca mai apoi să amestecăm cu exact aceeași cantitate de alcool (palincă).

Vom consuma, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, câte o lingură din acest amestec.

Într-o lună de zile, vom constata că nivelul zahărului din sânge va fi în limitele normale sau pe aproape.

                        VĂ DORESC SĂNĂTATE, CĂ-I MAI BUNĂ DECÂT TOATE!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii